Carfax

Придбання машини іноземного виробництва за кордоном з аукціону затребуване споживачами. Це обходиться дешевше, ніж покупка на території України, так і вибір моделей набагато ширше.

Важливо розуміти, в якому стані потрапить до вас агрегат і яка його історія. ТОВ «Стар Транс Логістик» надає комплекс послуг з розмитнення зарубіжних авто з обов'язковою перевіркою в сервісах Carfax, Autocheck.

фото

Що таке Carfax

Розглянемо докладніше, що таке Карфакс, основні терміни та результати діагностики. Це спеціалізована база даних, в якій зберігаються відомості про машини, вироблені або імпортовані в Америку і Канаду. Створена для відстеження минулого машини, оптимізації ринку перепродажу уживаних транспортних засобів.

  1. Проводиться перевірка вин-коду, унікальній комбінації з 17 знаків (цифри і букви). Формується деталізований звіт, в якому відображаються наступні позиції:
  2. Виробник, марка, вид двигуна, характеристики, комплектація. Якщо ввезена в країну, то звідки, коли і т.д.
  3. Відомості про реєстрацію та кількості власників. Де і коли купувалася, як експлуатувалася, пробіг за останніми показниками.
  4. Тип володіння: прокат, служба таксі, оренда, особисте користування.
  5. Проблеми з документацією: втрата, заміна.
  6. Участь в ДТП: пошкодження, затоплення, стан подушок безпеки. Це прописано під знаком Alert.
  7. Проведені технічні обслуговування, діагностика, усунення поломок і дефектів: що було виправлено, замінено і з якої причини, скільки разів і т.д. Вказується, де виконувалося ТО, якими фахівцями з їх коментарями, якщо є.
  8. Накладені обмеження: арешт, заборона постановки на облік, вилучення. Участь в аукціонах.
  9. Наявність викрадення.

Після введення в Carfax vin-коду видається максимум інформації, зібраної з декількох джерел: від виробника, страхових агентств, СТО, автосалонів, поліції, експертів, Управління транспортних засобів США.

Сайт додає фотографії, знайдені на різних ресурсах, якщо такі є. Наприклад, знімки після ДТП, зняті страховим агентом, інші зображення, не розміщені в галереї аукціону.

Карфакс США поповнюється c 1981 року і по даний момент. І зараз можна перевірити всі автомобілі, які функціонували на території Америки чи Канади, будь-якої марки і комплектації, в тому числі і мотоцикли, за цей період.

Ресурси Карфакс і Autocheck надають аналогічні дані, доповнюючи один одного. Autocheck привласнює ще й рейтинг за певними параметрами. Вибір легко зробити, орієнтуючись на більш високі показники. Тому для повноти картини рекомендуємо пробити історію за двома сайтам.

Документ допоможе отримати повну картину про стан придбаного транспортного засобу, виявить приховані продавцем проблеми. Ви уникнете додаткових витрат по ремонту і відновленню, чи не розчаруєтеся в покупці. Карфакс - перевірка авто з Америки в короткі терміни.

 

Переваги роботи з нами

ТОВ «Стар Транс Логістик» при розмитнено автомобілів з США і Канади в обов'язковому порядку запрошувати звіти сервісу і надає його замовнику безкоштовно. Якщо перевірка Карфакс виконується самостійно, то доведеться оплачувати за тарифами сайту: один запит 29,99 $, пакет з п'яти - 39,99 $. Ми гарантуємо:

  • професійну консультацію і підтримку на всіх етапах угоди і в процесі розмитнення;
  • надання максимально повного звіту за обраним транспортному засобу;
  • виконання умов договору у встановлені терміни за оптимальною вартістю.

Фахівці нашої компанії допоможуть купити машину з торгів з мінімальним ризиком. Захистіть себе від недобросовісних учасників ринку старих авто з ТОВ «Стар Транс Логістик».

Заявка для швидкого підбору автомобіля

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі