Розмитнення гібридного авто в Україні

Придбання машин іноземного виробництва за кордоном зараз дуже популярно. Це пов'язано з тим, що на аукціонах за кордоном більший вибір моделей на ваш смак за будь-якою вартістю. Це відноситься і до гібридних автомобілів, розмитнення яких в Україні входить до переліку послуг ТОВ «Стар Транс Логістик»

 

фото

Поняття гібридного пристрою в законодавстві

Так звані гібриди — це автомобілі з бензиновим і електричним мотором. Тому виникає безліч питань про те, як розрахувати вартість розмитнення гібридного авто в Україні. На практиці виявляється, що не кожна модель підпадає під цю категорію з трактування закону.

Якщо встановлені ДВС і електродвигун одночасно або по черзі обертають провідні колеса при русі, машина при імпорті буде розглядатися як бензинова. Така конструкція в більшості гібридних автомобілів: Lexus IS 300h, Toyota Prius, Toyota C-HR Hybrid, Kia Niro, Toyota RAV4 Hybrid, Chevrolet Volt.

Якщо ДВС передає крутний момент тільки на генератор для підзарядки батарей і не підключається до ведучих коліс, то така машина потрапляє за класифікацією в категорію 8703 90 10 90: «ТЗ, оснащені виключно електричними двигунами, інші». Моделей авто такого типу вкрай мало, найпопулярнішим прикладом виступає BMW i3 REX, який вже знятий з виробництва.

 

Особливості розмитнення гібридного авто

Для зниження вартості процедур необхідно довести, що двигун екологічно безпечний, і в його роботі не бере участі ДВС. Зробити це самостійно проблематично. Ефективно вирішити питання, пов'язані з розмитненням гібридного авто в 2020 році допоможе митний брокер, що має досвід ввезення їх в Україну. Умови включають наступні платежі:

  • мито на ввезення 10% від вартості;

  • акциз (або розрахунок за формулою, або 100 євро);

  • податок (ПДВ) — 20%.

В цілому ставки при проходженні митного контролю на всі процедури аналогічні коефіцієнтам на бензинові авто. В цьому випадку досить ввести необхідні дані в калькулятор. Розрахунок відбувається за загальноприйнятою формулою. Лише для машин в категорії 8703 90 10 90 акциз складе фіксовану ставку в 100 євро.

 

Переваги роботи з нами

Менеджери ТОВ «Стар Транс Логістик» оформляють необхідну документацію, враховуючи вимоги закону, допоможуть розрахувати, скільки коштує розмитнення придбаного агрегату. Ми гарантуємо:

  1. професійну консультацію митного брокера з урахуванням нюансів процедур.

  2. оптимальну ціну послуги.

  3. здійснення розмитнення у встановлені терміни.

Подайте заявку на сайті компанії або по телефону. Спеціаліст зв'яжеться з вами для уточнення основних умов. Уклавши договір з нашою компанією, ви незабаром насолодитеся поїздкою на власному автомобілі.

 

Залишилися питання ?
Залиште свій номер телефону і ми зв'яжемося з вами у найближчий час

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі