Розмитнення авто з Кореї і Японії

Автомобілі з азіатських країн користуються популярністю завдяки якості та відносно невисокій ціні. Правда, покупці стикаються з труднощами при транспортуванні і особливо якщо потрібно розмитнити авто з Азії.
Легалізація та оформлення необхідних паперів складні: через це люди відмовляються від ідеї покупки машини з Азії. Фахівці компанії «Стар Транс Логістик» займаються розмитненням авто з Японії і Кореї. Клієнту потрібно лише сплатити мито і роботу співробітників.

фото

Скільки коштує розмитнення авто з Японії

Розраховуючи кінцеву суму, враховують:

  • рік випуску машини;

  • вартість;

  • тип, об'єм двигуна.

Неважливо, звідки був привезений автомобіль: ввізне мито складе 10%. Обов'язково оплачується і ПДВ - 20%. При ввезенні електромобілів його не оплачують - закон про це діє до 2022 року.

Потрібно сплатити і додатковий податок - акцизний збір. Щоб розрахувати точну суму, скористайтеся онлайн-калькулятором на сайті. При виникненні труднощів менеджери допоможуть розібратися, скільки коштує розмитнення авто з Кореї в конкретному випадку. Переказ іноземної валюти в гривні здійснюється за курсом НБУ, актуальному на день подачі документів.

 

Необхідні документи

Для процедури потрібні:

  • техпаспорт;

  • Рахунок-фактура;

  • копії платіжки про сплату транспортного засобу (бажано), експортної декларації;

  • паспорт;

  • ІПН;

  • свідоцтво від виробника.

Папери повинні бути правильно заповнені. Більшість неприємностей в процесі оформлення трапляється через помилки, недостовірності зазначених даних.

 

Скільки займає часу розмитнення

Розмитнення авто з Кореї в Україні відбувається в термін від 2 до 3 робочих днів. Збільшитися цей період може, якщо автомобіль не відповідає вимогам, прийнятим в країні. Сертифікат відповідності рекомендується отримати до того, як почнеться митне оформлення. Прискорити процес розмитнення можна, звернувшись до послуг митного брокера, які надаються нашою компанією.

Розмитнювати можуть за місцем проживання громадянина або на кордоні. Швидше це буде зробити в своєму місті для цього потрібно оформити попередню декларацію, а потім забрати машину.

Щоб розмитнити легковий транспорт, доведеться витратити багато часу на реєстрацію та збір документів. Допомогти з цим можуть наші фахівці: вони знають про всі нюанси розмитнення авто з Японії в Україні. Співробітники візьмуть на себе всі турботи і вирішать проблеми, які можуть виникнути при розмитненні машини.

Розрахунок митних платежів

(калькулятор на 2020)

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі