Мотоцикли з США

Мотоцикл - ідеальний транспорт для любителів швидкості і драйву. Він дешевше автомобіля, але зручний і легкий в обслуговуванні. На жаль, дійсно хороший байк на території України дістати важко.

Раєм для мотоциклістів вважається Америка. Ідеально рівні дороги і довгі траси цієї країни роблять її справжньою столицею мотолюбителів. На місцевих аукціонах можна знайти моделі за адекватною ціною. Одна з послуг компанії «Стар Транс Логістик» - покупка і пригін мотоциклів з США.

фото

Чому доставка мотоциклів з США в Украіну- відмінне рішення

Американський транспорт простіше купити на аукціонах. Найпопулярніші - Манхейм, Копарт, Іншуренс. На них виставляються б / у моделі від власників. Але не потрібно лякатися - відверто непридатною техніки там мало. Знайти новий автомобіль (з невеликим пробігом) нескладно.

Якщо ви хочете придбати мотоцикл в ідеальному стані, доведеться викласти велику суму. Краще вибирати варіанти з невеликими ушкодженнями: подряпинами, деформаціями від падіння. Вартість буде нижче, а лагодження в Україні обійдеться недорого.

Особливість мотоцикла з США в тому, що він досить довго зношується. В Америці хороші дороги і бензин, тому підвіска, паливна система і двигун «живуть» досить довго. Завдяки цьому можна спокійно купувати байки з великим пробігом - якість буде задовільним.

Скільки коштує мотоцикл в США? Ціни там значно нижчі за українські. Наприклад, Хонда 2014 роки обійдеться в 900-1200 доларів. В Україні аналогічний байк коштує не менше 7000 $.

 

Які мотоцикли з США популярні в 2021 році

Згідно відгуками, купити мотоцикл з США - вірне рішення. Популярністю користуються такі бренди:

  • Harley-Davidson. Це класика, звук вихлопу якої не сплутати ні з чим. На аукціони виставляють як нові зразки (не старше 5 років), так і раритетні, випущені 10-20 років тому;
  • Honda. Компанія випускає лінію спортивних мотоциклів, які припали до смаку любителям швидкості. В Америці можна відшукати рідкісні моделі, які в Україні не продаються;
  • Triumph. Відома британська марка. Випускає класичні та туристичні моделі, які підходять навіть для новачків;
  • Kawasaki. Більшість лотів - спортивні байки з легкими ушкодженнями після падінь і ударів. Ремонт таких моделей коштує не більш ніж 1000 $;
  • Yamaha. Один з найпопулярніших виробників в Америці. Можна знайти класичні і туристичні варіанти, круїзери.

«Стар Транс Логістик» проводить покупку і розмитнення мотоциклів з США. Ми працюємо «під ключ»: самостійно шукаємо байк, викуповуємо його, перевозимо в країну і оформляємо всі документи на кордоні. Ми доставляємо транспорт в будь-яке місто України: Київ, Одесу, Львів, Харків, Дніпро. Зателефонуйте нам або заповніть форму на сайті - ми передзвонимо, розповімо про умови роботи і зробимо розрахунок вартості доставки мотоцикла з США.

Заявка для швидкого підбору автомобіля

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі