Купити запчастини на авто з США

Будь-якій машині іноді потрібні запчастини: засмічуються фільтри, ламаються фари, виходять з ладу гальма. У випадку з вітчизняними моделями вирішити проблему легко - достатньо сходити в найближчий автомагазин і купити потрібні комплектуючі. З іномарками складніше. Рішення - купити запчастини на авто з Америки.

фото

Де купити запчастини на авто з Америки


Вам може здатися, що купувати запчастини на американські авто з Америки - не найкраща ідея. Потрібно шукати магазини, розбиратися з доставкою та легалізацією вантажів. Але у такого варіанту покупки багато переваг:

  • асортимент в американських магазинах ширше. Можна знайти комплектуючі на рідкісні моделі машин і вивчити пропозиції різних майданчиків, щоб вибрати відповідне за ціною.
  • автозапчастини відправляються з іншого континенту, але термін доставки невеликою.
  • ціна на більшість запчастин в 2-3 рази нижче, ніж в Україні. Навіть з урахуванням вартості доставки купувати запчастини б / у на авто з США вигідніше.
  • постачальники проводять розпродажі, на яких самі ходові товари (акумулятори, гальмівні колодки, фільтри) виставляються з великою знижкою.

При виборі товару в першу чергу зверніть увагу на eBay Motors. Це найбільший аукціон, де можна викупити деталь за запропонованою ціною або поторгуватися. У разі втрати посилки вам гарантоване повернення.

Популярний дилер - Advance Auto. Він часто проводить розпродажі і видає купони на певні категорії товарів. А якщо ви власник антикварного авто, варто зайти на Global Digital Marketing. Тут продаються запчастини на авто з США 60-70-х років. Ще деталі можна пошукати на таких майданчиках:

  • RockAuto.
  • Baxter AutoParts.
  • BuyAutoParts.com.
  • ACDelco.
  • Parts.com.
  • Showmetheparts.com.
  • AutoZone.

Перед покупкою обов'язково порівнюйте VIN-код свого автомобіля з кодом комплектуючих. Так ви знайдете відповідні кузовні запчастини на авто з США, а не витратите гроші даремно. Код розташований під склом машини, а ще в свідоцтві про реєстрацію ТЗ.

 

Замовлення запчастин на авто з США в 2020 році


Знайти і купити потрібні комплектуючі можна самостійно, однак зазвичай це забирає багато часу і сил. Крім того, будь-які вантажі необхідно розмитнити - оплатити мита, оформити документи. Людині без профільної освіти зробити це непросто.

У цій справі вам допоможе «Стар Транс Логістик». Ми надаємо брокерські послуги більше 10 років, а численні відгуки підтверджують професіоналізм співробітників компанії. Наші послуги - підбір запчастин на авто з США, контроль доставки в Україну (Київ, Одесу, Харків, Львів чи Дніпро) і легалізація вантажу на митниці. Напишіть нам або замовте зворотний дзвінок на сайті - менеджер розповість, скільки коштує доставка. Швидше за все, ми зможемо підібрати умови, які вас влаштують.

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі