Особливості покупки автомобіля Honda з США

Найбільший автомобільний ринок в світі знаходиться В США. Тому вибір старих автомобілів в цій країні величезний. Наприклад, можна організувати вигідну доставку Honda CR-V з США та інших моделей від цього автомобільного концерну.

 

Вигода від покупки авто з США

До основних переваг покупки Honda Civic з США можна віднести:

  • вигідну ціну за автомобіль. За мірками України, ціни можуть бути нижчими до непристойності. Тут все залежить від необхідних критеріїв до автомобіля і правильному пошуку. Знайти оптимальний варіант допомагають досвідчені фахівці компанії "Стар Транс Логістик";
  • величезний вибір типів кузовів - купе, седан, хетчбек і т.д. У каталозі представлені десятки транспортних засобів, які чекають на своїх власників.
  • висока якість автомобілів Honda Accord з США. Американці люблять комфорт, тому беруть автомобілі з повною комплектацією.
фото

Якщо хочете купити "Хонда СР-В" з США, зверніться до наших менеджерів - вони зроблять розрахунок вартості послуг і проконсультує з усіх питань.

Відгуки щасливих володарів Honda з США в Україні підтверджують всі перераховані вище переваги. Американські автомобілі вільно пересуваються в Києві, Одесі, Харкові, Львові, Дніпрі, а також у інших містах України.

 

Чим відрізняється стара Honda з США

Американські автомобілі мають двигуни більшої потужності, які споживають набагато більше палива, ніж європейські. Переважають бензинові двигуни, але зустрічається і дизель. Практично в кожній машині є автоматична коробка передач.

Перш ніж купити "Хонда Гібрид" з США, необхідно перевірити наявність запчастин в Україні і скільки коштує ремонт. Чи не кожен гараж відремонтує американську машину.

 

Основні характеристики

Для б / y автомобілів Honda Pilot з США та інших моделей характерно:

  • використання габаритних вогнів (покажчики повороту діють як стоянкові вогні);
  • застосування червоних індикаторів на задній панелі;
  • світіння фар прямо вперед (в Європі вони асиметричні, права висвітлює узбіччя);
  • градуювання приладів на панелі в різних одиницях - пробіг в кілометрах, температура в градусах Фаренгейта, паливо в галонах.

За відносно невеликі гроші можна купити і імпортувати автомобіль, який буде радувати ваші очі і подарує вам незабутні враження протягом усього терміну служби. Умови пригону "Акорду" і інших моделей "Хонда" в 2020 році максимально прості.

Ми орієнтуємося на комплексні послуги в частині організації всіх процесів, пов'язаних з імпортом американських автомобілів на замовлення. Нам довіряють брокерські послуги при покупках, організацію логістичних формальностей і розмитнення.

Заявка для швидкого підбору автомобіля

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі