Манхейм - американський аукціон автомобілів

Кращий спосіб придбати машину в Америці - взяти участь в торгах, які постійно проводяться на території країни. Аукціон Манхейм - один з найбільших в США. Згідно зі статистикою, він займає 3-місце за популярністю. За довгі роки роботи американський аукціон автомобілів Манхейм заробив хорошу репутацію серед покупців.

фото

Історія аукціону авто з США Манхейм

Був заснований в 1945 році в якості оптового авторинку. Назву отримав на честь в села, в якій з'явився. Перші угоди укладалися в стайні. Через те, що в повоєнний час знайти якісний автомобіль було непросто, підприємство швидко стало успішним. Продаж престижного транспорту дозволила власникам швидко розвинути свій бізнес.

До початку 80-х у компанії було вже 12 торгових майданчиків. На сьогоднішній день аукціони Manheim розташовані у всіх штатах США і складаються з більш ніж 100 платформ, найбільша з яких знаходиться в штаті Пенсільванія. Кожен день на продаж виставляють близько 50 000 лотів, а в тиждень продається більше 10 000. Річний оборот - понад 7 млрд доларів.

 

Що продається

На відміну від інших торгів (наприклад, Copart і Insurance), на Манхейме продаються тільки товари в хорошому стані. Биті і потребують додаткового ремонту серед лотів практично не зустрічаються. Природно, ціни на них вище. Виставляються такі машини:

  • числилися на балансі лізингових підприємств.

  • конфісковані банками та кредитними організаціями.

  • належали прокатним фірмам.

  • без пробігу, тобто ті, термін гарантії яких закінчився ще до реалізації.

  • мають вади, що не дають виробникам продати їх в салонах.

Більшість товарів з Манхейма виставлені на продаж з найближчих регіонів за системою трейд-ін. Вони безаварійні і досить доглянуті. Іноді на торгах можна знайти преміум-клас (Rolls-Royce, Ferrari, Bentley, Lamborghini).

 

Плюси і мінуси

Головний недолік - висока вартість автомобілів. Це пов'язано з тим, що вони не мають пошкоджень. Крім того, ціни на розмитнення таких авто вище. Доступ на аукціон Манхейм відкритий тільки ліцензованим компаніям, приватні особи до участі не допускаються. Плюси торгів:

  • хороший стан лотів, не потрібно витрачати додаткові фінанси на ремонт.

  • перевіряють і покупців, і постачальників. Шахрайство виключено.

  • відбувається запис в онлайн-режимі, процес контролюється в спеціальній програмі.

  • всім клієнтам надають повну інформацію про технічні характеристики, її зовнішній вигляд і історії транспорту.

Пошук авто на Manheim може здійснювати будь-яка людина, дилери потрібні лише для укладення угоди. Це можна зробити на офіційному сайті Манхейм - https://manheim.com.au. Версії російською мовою у сервісу немає.

Купити автомобілі з аукціону Манхейм ви можете за допомогою «Стар Транс Логістик». Ми підберемо транспорт по вашим побажанням, перевіримо його перед покупкою, а після доставимо в Україну і розмитнимо. Якщо ви самостійно виберете транспортний засіб на сайті, ми викупимо саме його. Звернення в «Стар Транс Логістик» - перший крок до придбання машини мрії.

Заявка для швидкого підбору автомобіля

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі