Купити Ніссан Роуг з Америки

Nissan Rogue - найпопулярніший в Америці автомобіль японського виробництва. В Європі знайти таке авто практично неможливо, тому хорошим рішенням буде замовити Nissan Rogue з США. А щоб не витрачати сили і час на легалізацію, можна звернутися в компанію, яка забезпечить пригін в Україну і розмитнення за адекватною ціною.

фото

Характеристики Ніссан Роуг б / у з США


Незважаючи на те, що модель відноситься до класу компактних кросоверів, це скоріше сімейний автомобіль. Зовнішній вигляд машини досить простий - це м'які округлі лінії, плавно переходять одна в іншу, і вміле використання хромування. Всередині машина досить простора. Салон виконаний з пластика і дермантина (за зовнішнім виглядом він нагадує натуральну шкіру), динаміки розташовані по всій площі. На панелі управління знаходиться широкий дисплей, на який можна вивести карту, відеокліпи і показники датчиків. Багажник місткий, а при бажанні його можна розширити ще більше, відсунувши задні сидіння.

Технічні характеристики моделі більш ніж гідні. Розвивати величезну швидкість або вільно їздити по бездоріжжю Нісан Ріг з США не зможе, однак для комфортних поїздок в межах міста і по трасах підійде ідеально. Витримує і хороші, і несприятливі погодні умови. Деякі характеристики:

  • потужність - від 141 до 176 кінських сил.
  • обсяг і тип двигуна - 2 або 2,5 л, бензиновий.
  • максимальний крутний момент - 237 Нм.
  • коробка передач - автомат (варіатор).
  • привід - передній або повний.
  • максимальна швидкість - 200 км / ч.
  • витрата палива - 5,1-9,4 л за 100 км.
  • тип гальм - дискові.

Ніссан Ріг з Америки підійде любителям довгих поїздок, так як паливо витрачається економно. Серед використовуваних технологій - система ABS, кондиціонер, автозапуск, круїз-контроль, безступінчата трансмісія, ABD, ESP, сенсор дощу, парктронік. На питання, скільки коштує автомобіль, однозначно відповісти не можна. Ціни змінюються в залежності від аукціону та стану, але в цілому знаходяться в межах від 4 до 7 тисяч доларів.

 

Купити Ніссан Ріг з США в 2020 році


Придбати модель на території України практично неможливо, тому варто звернути увагу на аукціони в Америці. Брати участь в них можна без особливих знань і спеціальної освіти, проте з доставкою можуть бути проблеми. Справа в тому, що легалізація купленої машини - складний і багатоступінчастий процес. Звичайно, ви можете постаратися зробити все самостійно, але куди простіше і швидше звернутися до фахівців.

Стар Транс Логістик - велика транспортно-експедиторська компанія з безліччю позитивних відгуків, на ринку з 2006 року. Ми надаємо комплексні послуги: знайдемо хороше авто на аукціоні і викупимо його, легалізували і приженемо в будь-яке місто України: Київ, Одесу, Харків, Львів, Дніпро. Розрахунок вартості наших послуг можна подивитися прямо на сайті. Вам потрібно лише висловити свої побажання, оплатити покупку, а потім сісти за кермо бажаного Nissan Rogue з США, маючи на руках всі документи.

Заявка для швидкого підбору автомобіля

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі