Авточек: перевірка автомобілів з США

Якщо ви замислюєтеся про придбання автомобіля, то напевно хочете стати володарем якісної моделі і не переплачувати за приховані дефекти. Але як перевірити її, якщо угода укладається в іншій країні? Допомагають в цьому спеціальні сервіси. Наприклад, платформа Авточек надає інформацію про американський транспорті.

фото

Що з себе являє AutoCheck

AutoCheck - автомобільна база даних з Америки, Канади і Пуерто-Ріко, вона дає можливість перевірити авто з США по вин-коду. У ній знаходиться інформація про продажі, про те, коли була реєстрація і почалася експлуатація, яким було технічне обслуговування, чи були ДТП, чи проводилися сервісні роботи. Дані надходять з аукціонів, страхових та інших незалежних компаній, переробних підприємств, автосвалок, департаментів транспортних засобів, поліцейських ділянок і агентств з управління надзвичайними ситуаціями.

 

Як відбувається перевірка в Авточек по вин

Щоб провести перевірку через Авточек, знадобиться вин машини. VIN-код - це зашифроване повідомлення про виробництво транспорту. Складається з латинських букв і цифр. Включає три розділи: країну походження, тип двигуна, модельний ряд. Присвоюється кінцевим виробником і є ідентифікаційним номером машини. Аналіз відбувається в три етапи:

  1. Ви вводите VIN в AutoCheck через спеціальну форму. Чи не оплачуючи вартість роботи сервісу, ви побачите марку і модель, рік випуску і кількість записів, наявних на сайті.

  2. Оплачуєте замовлення. Комісію сервіс бере за себе, так що ціна не залежить від вибору платіжної системи.

  3. Чи отримуєте результат на пошту.

Оновлення баз відбувається щодня. Користувачі отримують достовірну інформацію. В кінці звіту міститься глосарій, в якому пояснюються основні поняття.

 

Склад звіту

Після перевірки вина по AutoCheck ви отримаєте повну характеристику автомобіля. Платформа виставляє оцінку за 100-бальною шкалою, це допомагає порівнювати товари між собою. Враховується вік, клас, пробіг, число власників, що відбулися інциденти. Транспортний засіб вважається проблемним, якщо його оцінка 70-80 або нижче. Загальна характеристика складається з таких розділів:

  • Аналіз проблем. Сюди входять дефекти, втрата страховки, продаж на сірому ринку, скручування пробігу, здача на розбирання.

  • Перевірка одометра. Вказуються дати і показання приладу при знятті пробігу.

  • Характер використання. Вказується, чи було транспортний засіб в оренду, в складі автопарку, в поліції і таксі, чи були викрадення і розкрадання.

  • Повна історія. Власники, дати продажу, список всіх аварій.

У сервісу є деякі недоліки. По-перше, він фіксує тільки звернення до офіційних центрів обслуговування. Під час гарантійного терміну це обов'язково, а після його закінчення багато власників вибирають дрібні майстерні, де дані не фіксуються. Якщо ви вирішите перевірити по Авточек такий транспорт, показання одометра можуть бути занижені.

У деяких ситуаціях результат буває гірше, ніж є насправді. Наприклад, попадання в шторм і удар каменем в лобове скло - події, які в історії записуються однаково, але по-різному впливають на стан. У другому випадку оцінка буде знижена, хоча серйозних дефектів у транспорту немає.

Якщо ви не є експертом в автомобілях, самостійно розібратися в звіті, вибрати хороший товар і доставити його в рідну країну буде непросто. Щоб полегшити собі завдання, звертайтеся до професіоналів, наприклад, в «Стар Транс Логістик». Ми беремо на себе всю роботу: беремо участь в торгах, привозимо покупки в Україну і оформляємо всі документи. Люди, які співпрацюють з нами, впевнені - вони отримають гарну машину без затримок і труднощів.

Заявка для швидкого підбору автомобіля

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі