Топ-10 електромобілів з США

Електромобілі - це відносна новинка в машинобудуванні, проте вони вже встигли завоювати серця споживачів. Покупці всіх країн відзначають значну вигоду і економію при експлуатації. До того ж такий транспорт відрізняється екологічністю і зручністю в застосуванні.

Америка по праву вважається одним з найбільш передових виробників подібних машин. Ми склали рейтинг новинок, які підкорюють ринок в 2020 році.

фото

Топ-10 електромобілів з США в 2020 році


Ford Mustang Mach-E

Яскравий, стильний, в міру спортивний дизайн кросовера притягує захоплені погляди. П'ятимісний електрокар наводиться в рух за допомогою 255-сильного мотора, який видає від 414 до 565 Нм крутного моменту. Може бути з повним або тільки заднім приводом. Зарядка акумуляторної батареї від експрес-станції відбувається за 45-60 хвилин. На дверях немає ручок, доступ автоматичний.

 

Tesla Model Y

Стиль і мінімалізм кросовера вражає функціональністю. Місткий седан розрахований на п'ятьох. Залежно від модифікації акумулятора вистачає від 370 до 451 км. Максимальна швидкість досягає 241 км / год. Представлена ​​з повним або заднім приводом.

 

Тесла Модель 3

Електричний седан є першим електрокаром, які вийшли в маси. Має незвичайний і лаконічний дизайн інтер'єру та екстер'єру. Седан обладнаний широким дисплеєм мультитач, за допомогою якого можна керувати всіма необхідними функціями. Одного заряду вистачає проїхати від 350 до 500 км.

 

Tesla Model S

Ліфтбек преміум-класу виглядає представницький і виразно. Літій-іонний двигун, в залежності від модифікації розвиває від 306 до 762 к.с. Управління всіма функціями зосереджено в 17-дюймовому комп'ютері. Залежно від комплектації одного заряду вистачає, щоб подолати від 375 до 615 км.

 

Chevrolet Bolt EV

Потужний, обтічний хетчбек виглядає привабливо. Комфортний салон, широкі скла, зручне управління - безперечні плюси Шевроле. Трифазний двигун працює від змінного струму, що виробляє 204 л.с. Заряд дозволяє проїхати до 320 км. Розганяється до 100 км / год за 7 секунд.

Заявка для швидкого підбору автомобіля

Chevrolet Volt

Гібридний хетчбек має плавні, сучасні контури, комфортабельний салон і високотехнологічну комплектацію. Спеціальна установка Voltec дозволяє комбінувати бензиновий і електричний двигуни. Максимальний розгін до 157 км / год.

 

Tesla Roadster

Електричний спорткар - це розкіш, комфорт і швидкість. Повністю заряджений, здатний подолати шлях до 650 км. Розганяється авто до 100 км / год за 3,9 секунди. Комфортний салон виконаний в кращих традиціях спортивних автомобілів. Управління основними функціями зосереджено на двох екранах.

 

Ford Focus Electric

Стильний, надійний, універсальний електромобіль підходить для поїздок на роботу або за місто. Гранична швидкість 186 км / ч. Електромотор потужністю 107 кВт виробляє 143 л.с. Крутний момент досягає 250 Нм. Приладова панель багатофункціональна, бортовим комп'ютером можна керувати за допомогою голосових команд.

 

Chevrolet Spark EV

За зовнішнім виглядом ця модель не відрізняється від своєї бензинової версії. Пробіг з повністю зарядженою батареєю складає 132 км. При підключенні до спеціального зарядного пристрою наповнення акумулятора на 80% відбувається за 30 хвилин.

 

Тесла Model X

Стильний класичний кроссовер, доповнений незвичайними ефектами в стилі компанії «Тесла». Двері відкриваються автоматично убік і вгору, при цьому нагадують крила сокола в польоті. Розгін авто до 100 км / год за 4 секунди.

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі