ТОП-10 авто з США до 10 000 доларів

Авто з США до 10 000 доларів вважаються бюджетними машинами. Однак вони відповідають усім вимогам, оснащені необхідною технікою, виглядають дуже красиво, документація в порядку.

Наша компанія підбирає і доставляє найчастіше саме автомобілі такої вартості. Економічна техніка з Америки за ціною обходиться набагато дешевше, ніж куплена в салоні.

Пропонуємо вам список кращих авто з Америки до 10 тис., Які можна замовити у нас з доставкою та розмитненням. Ми склали рейтинг найбільш затребуваних автомобілів, які шукають наші клієнти.

фото

ТОП-10 авто з США від компанії «Стар Транс Логістик»

Пропонуємо список, складений нашими фахівцями на початку 2020 року, який покаже, які машини можна пригнати з США в Україну за 10 000 доларів. Ці іномарки користуються особливою популярністю серед автолюбителів. Вони виділяються якістю збірки і прослужать не один десяток років.

Hyundai Elantra

З'явився в 2010 році. Оснащений електронікою, мотором до 2 літрів. З + клас. Hyundai Elantra з США відрізняється приємним і стильним дизайном, заснованому на простих формах, комфортним інтер'єром, дорогим обладнанням і є яскравим представником машин «гольф-класу». Вона позбавлена вишукувань. Купити Хюндай Елантра з Америки і розмитнити в Україні варто тим, хто цінує якість і комфорт. Придбати машину найпростіше на аукціоні.

 

Toyota Corolla

Седан, завдяки еко-режиму в місті витрачає до 8 л. Перші автомобілі цієї лінійки з'явилися на ринку Японії ще в 1966 році. Уже через рік жителі всіх американських штатів могли купити Toyota Corolla. З США машина вирушила в інші країни - для цього можна було придбати її на аукціоні. З тих пір змінилося 9 поколінь, і сьогодні заявки на розмитнення автомобіля Тойота Королла з Америки надходять транспортним компаніям постійно.

 

Mitsubishi Outlander

Кросовер середнього розміру. Побудований на платформі концепт-кара ASX. Представлений декількома поколіннями, які відрізняються по дизайну і внутрішнього оснащення. Спочатку модель називалася Airtrek, що перекладається як «вільний, наче птах». Mitsubishi Outlander USA володіє рядним 4-циліндровим двигуном з системою DOHC, шестиступінчастою трансмісією, охолодженням варіатора і нагріванням стекол в районі склоочисників. Купити і розмитнити Мітсубісі Аутлендер з США можна на аукціоні.

 

Jeep Compass

Затишний, з високим кліренсом. Оббивка сидінь може бути шкіряною або тканинною з антистатичним ефектом, всі деталі мають чіткі межі, як і екстер'єр. Кермо регулюється по висоті. Великий багажний відсік. Jeep Compass - кросовер, який має власне чарівність. Він володіє двигуном з 4 циліндрами, 9-ступінчастою коробкою передач і системою повного приводу Active Drive. Купити Джип Компас на аукціоні - відмінна ідея для любителів комфорту і комфортних поїздок, як по бездоріжжю, так і в межах міста. Як правило, розмитнення при доставці в Україну проходить швидко.

 

VW Passat

На авторинку в 1973 році. Останні оновлені моделі - 7 і 8. Повністю змінився вигляд, дизайн найсучасніший, технологічне оснащення. Оздоблення стала дорожче. Оснащений турбодвигунами. Є дизель 2.0 TDI. Фольксваген Пассат володіє хорошими технічними характеристиками: двигуном на 300 к.с. і 3,6 літрів, а також комфортним салоном з дорогими оздоблювальними матеріалами. Незважаючи на те, що за європейською класифікацією Volkswagen Passat відноситься до класу D, немає сумнівів, що лінійка давно його переросла. Ціни на моделі залежить від року випуску і стану автомобіля.

 

Розрахунок митних платежів

(калькулятор на 2020)

Volkswagen Jetta

З хорошою ходової, комфортним салоном. Конструкція з обтікають формами і просторим багажником. Споживає мінімум пального. Volkswagen Jetta з США - седан, що поєднує в собі елегантність і риси спортивного авто. Завдяки м'яким підвісок і системі Hill Hold керувати ним легко. Приємним бонусом є низька вартість сервісного обслуговування. Купити Фольксваген Джетта потрібно тим, хто любить якість, але не хоче переплачувати.

 

Mini Cooper

З'явився в 50-х роках 20 століття. Можна вибрати варіант до 6 років з переднім приводом, КПП в механіці або автоматі. Економічно споживає паливо. Mini Cooper - популярна спортивна машина, представлена на ринку декількома моделями. Це купе, кабріолет з двома дверима, хетчбек. Останнє покоління Міні Купером, що з'явилося на світло в 2013 році, має двигун на 136-231 к.с. і збільшений обсяг багажника (211 л). Ціни на автомобілі залишаються доступними для будь-якої категорії населення.

 

Ford Fiesta

Випускається з 1976 року. З 2016 виробник представив новинку хетчбек. Також можна знайти пропозиції більш раннього виробництва в кузовах хетчбек, седан або фургон. Споживання на 100 км не більше 8 літрів в міському режимі. Є бортовий комп'ютер, система автоторможенія. Останнє покоління Ford Fiesta вийшло на ринок в 2017 році. Моделі цієї лінії наділені відмінними рисами в дизайні: вузькими фарами, високою середньою лінією кузова. Судячи з відгуків, Форд Фієста з Америки - це витончене купе з невисокою вартістю. Серед технічних характеристик можна виділити трициліндровий двигун на 100, 125 або 140 к.с., а також голосове управління.

 

Honda Civic

У 2011 році представлено 9 покоління. У базовій версії йде мотор V 1.8 л., Спорт-кар з префіксом Si з потужним двигуном. Не схильний до корозії. Honda Civic USA є автомобілем класу С. Зовнішні особливості (плавні лінії корпусу, витягнутість) зайвий раз підкреслюють, що машина може розвивати високу швидкість - до 200 км / ч. Кузов виконаний з міцної сталі. Кращий спосіб стати володарем моделі - купити Хонду Цивик на аукціоні і розмитнити.

 

Volkswagen New Beetle

Авто з переднім приводом в ретро-стилі з кузовом хетчбек і кабріолет. «Жук» поставляється з бензиновим двигуном об'ємом 1.4-3.2 л або турбодизелем V 1.9 літра. Він зміг стати візитною карткою бренду і справжньою іконою в світі автомобілебудування. У лінійці можна знайти відкриті варіанти з тканинної дахом. Технічні характеристики Volkswagen New Beetle непогані, незважаючи на доступні ціни. З 2016 його немає на українському ринку, тому придбати Volkswagen New Beetle можна тільки закордоном.

 

Американські стандарти вищі за українські, тому транспортний засіб буде якісним і прослужить довгі роки без перебоїв. Американці їздять на одному агрегаті не більше 7 років по рівних дорогах, заправляють чисте пальне. Тому ми приганяли транспорт в ідеальному стані на умовах договору. Скільки коштує послуга - порахують наші менеджери. Можна купити також тачку на аукціоні з незначними ушкодженнями, при цьому в повному фарші, з мінімальним пробігом і бездоганною роботою.

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі