Пікапи з США

Американський пікап - це універсальний автомобіль для міста і бездоріжжя. У відкритому кузові зручно перевозити матеріали, інструменти, габаритні предмети. Авто високої прохідності виглядає стильно і дорого.

 

Особливості пікапів з Америки

Практично всі якісні б / у пікапи приїжджають з Америки, так як це батьківщина автомобіля з такою конструктивною базою. У США pickup truck - це робоча "конячка", сімейний автомобіль, основний вид транспорту комерційних підприємств.

фото

Американські авто значно відрізняються від своїх побратимів з інших країн: Японії, Сінгапуру, Європи. В Америці люблять значні розміри і високу швидкість, тому пікапи з США завжди відповідають трьом критеріям:

  • довжина кузова - від 5 м;
  • об'єм двигуна - від 5 л;
  • вага - від 2 тонн.

В американських машинах багато уваги приділяють комфорту, навіть в базовій комплектації є круїз-контроль, підігрів сидінь, парктроніки та інші опції.

 

Виробники пікапів з Америки

Сьогодні ринок розділений між шістьма великими автоконцернами:

  • «Форд» з серією «F», яку випускають з 1947 року;
  • «Шевроле» і GMC - потужні автомобілі, побудовані на одній базі, з схожими технічними характеристиками, але різним дизайном;
  • RAM, які об'єднують моделі «Додж», «Фіат», «Крайслер»;
  • «Тойота» - в Америці є заводи японського концерну, де випускаються версії «Тундра» і «Такома» для внутрішнього ринку;
  • «Ніссан» - все менше користуються попитом, тому що отримують негативні відгуки американців по комфорту і недостатню потужність.

Щоб дізнатися, скільки коштує авто обраної моделі з урахуванням всіх витрат, достатньо залишити заявку на сайті «Стар Транс Логістик». Консультант розповість про умови, формальності, цінах. Компанія займається не тільки пригіном авто з Америки, але і розмитненням, сертифікацією, легалізацією та закупівлею оригінальних запчастин.

 

Як купити старий пікап з США і не прогадати

Пікапи з США купити вигідно в Україні досить складно через закони, що діють при розмитненні. На них поширюються високі ціни через потужності.

У компанії «Стар Транс Логістик» знають, як заощадити на доставці в 2020 році. Пікапи з США в Україну з мотором від 5 л переганяють як вантажівки. Для цього пікап повинен зовні нагадувати вантажний авто, тобто довжина кузова повинна бути більше 50% від колісної бази.

При оформленні не діють тарифи за обсягом, тому розмитнення обійдеться дешевше. Але такий номер не пройде з Cadillac Escalade Pickup, Chevrolet Avalanche, Ford F-150 Raptor, RAM Rebel - на кордоні вони чітко ідентифікуються як легкові. Авто менше 3 літрів добре проходять як легкові без істотних переплат.

На сайті «Стар Транс Логістик» можна купити пікап з США в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові та інших містах України за вигідною ціною. Досвідчені консультанти допоможуть підібрати позашляховик з відкритим кузовом потрібної моделі, конфігурації, потужності, зробити попередній розрахунок вартості, і розкажуть про всі нюанси покупки.

Розрахунок митних платежів

(калькулятор на 2020)

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі