Американський автомобільний онлайн-аукціон IAAI (Іншуренс)

Придбання американських автомобілів давно стало звичною справою в Україні. Водії відзначають масу плюсів такої машини: якість збірки, стан, пробіг, зрозуміла історія і т.д. Щоб визначитися з вибором, пропонуємо звернути увагу на автомобільний Іншуренс аукціон (США).

фото

Іншуренс: особливості, переваги

Аукціон Іншуренс Америка організувала в 20-і роки XX століття. Він швидко став популярним, затребуваним, увійшов в топ сайтів по онлайн-продажі старих машин. Зараз кількість користувачів обчислюється мільйонами по всьому світу. Відзначають такі плюси аукціону:

  • різноманітність, великий вибір перевірених моделей від страхових компаній, банків та інших організацій;
  • доступність інтерфейсу, зручна навігація по сайту. Іншуренс аукціон російською мовою надає можливість легко знайти потрібну інформацію з пошуку і картці лота;
  • можливість вибору, придбання онлайн, без фактичного присутності.

Основною перевагою IAAI аукціону є підготовка авто перед продажем. Технічна служба усуває дрібні несправності, значні дефекти після ДТП описують докладно в картці товару. Ціна варіюється в залежності від стану агрегату.

У лотів з ушкодженнями Іншуренс знижує вартість. Ми рекомендуємо купувати машину з мінімальними пошкодженнями, без значних змін геометрії кузова.

 

Купівля вживаного авто на Іншуренс

Іншуренс сайт надає можливість перегляду і вибору автомобілів за плату (річний тариф 200 доларів) і тільки юридичним особам. Ціни на авто можуть підвищитися до дати торгів або лот знімуть з продажу або замінять іншим.

Самостійно відслідковувати інформацію, умови складно і трудомісткий. Тому краще звернутися до надійного дилера, який надасть необхідні дані і гарантує придбання машини.

 

Плюси придбання через дилера

Компанія «Стар Транс Логістик» має акредитацію на Іншуренс IAAI. Залиште заявку на придбання автомобіля на сайті компанії або по телефону. Ми виконаємо весь ряд робіт по підбору, митного оформлення, реєстрації, страхування, транспортування авто в Україні в 2020 році.

Вам не доведеться самостійно перевіряти історію автомобіля, займатися оформленням паперів, вести переговори. Наші фахівці знають напевно, як користуватися ресурсом, мають великий досвід роботи з ним, розуміють і враховують необхідні нюанси при покупці.

Ми розрахуємо суму витрат, простежимо за доставкою, навантаженням авто, проходженням митних процедур без перешкод. Служба доставки подбає, щоб ви отримали машину в будь-якому зручному пункті видачі в Україні: в Києві, Одесі, Харкові, Львові, Дніпрі.

Заявка для швидкого підбору автомобіля

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі