EpicVIN - простий спосіб дізнатися про авто з США по ВІН-коду

EpicVIN - онлайн-сервіс, який дозволить дізнатися повну історію машини перед покупкою. Для перевірки потрібен ВІН-код. Що таке VIN? Це ідентифікатор автомобіля, за яким можна уточнити його історію.

 

Навіщо перевіряти через EPICVIN

Щорічно в США викрадають десятки тисяч транспортних засобів. Щоб убезпечити себе, краще вивчити вподобаний варіант на сайті epicvin com. Послуга безкоштовна, при необхідності ретельного аналізу використовують платний тариф.

Ще один плюс - можна дізнатися історію експлуатації та комплектацію. Це допоможе уточнити правильність параметрів, зазначених продавцем і дізнатися, чи не потрапляло чи транспортний засіб в ДТП.

фото

Вибачте за тимчасові незручності видається

Якщо порівнювати EpicVIN vs Carfax, то варто відзначити, що перший варіант видає параметри більш систематизовано. Можна використовувати як стандартний, так і платний метод, він дає максимально повну інформацію по транспортному засобу.

Безкоштовний звіт про історію автомобіля EpicVIN містить:

  1. Дату виробництва, точна вказівка ​​марки, моделі.
  2. Пробіг, аварії.
  3. Повний вказівку комплектації, матеріалами обробки салону.
  4. Тип, обсяг і характеристики двигуна.
  5. Точні габарити, маса авто.
  6. Заводські норми по витраті палива в місті, на трасі і в змішаному режимі, обсяг бензобака.
  7. Перелік систем безпеки.
  8. Наявність протиугінної системи.

Можна звірити достовірність звітів в декількох сервісах. Але розумніше заплатити за поглиблене дослідження і розібратися через ЕпікВІН.

 

Плюси використання

Сервіс перевірки історії авто виділяється на тлі аналогів за цілою низкою особливостей:

  • Точний і детальний звіт через кілька секунд після введення ВІН-коду в спеціальне поле на головній сторінці сайту. Інформація з дати виробництва по 2020 рік.
  • Надаються тільки достовірні дані з найбільшою американською бази NMVTIS. Точність документації становить 100%.
  • Можна використовувати безкоштовний метод, зазвичай його вистачає для аналізу. При покупці дорогої моделі краще зробити платну перевірку, її вартість невелика, зате можна дізнатися всю доступну інформацію.
  • Є партнерська програма, можна заробляти на залученні клієнтів в сервіс.

Якщо машина до цього виставлялася на аукціонах, в базі буде інформація із зазначенням ціни та фото з попередніх продажів, що теж зручно.

Неважливо, де в Україні відповідав вашому місцезнаходженню в Києві, Одесі, Харкові, у Львові чи в Дніпрі, можна провести перевірку в EpicVIN за один клік, щоб упевнитися, що ціна відповідає стану, і прийняти рішення про покупку. А ми допоможемо організувати покупку, уточнимо скільки коштує доставка і вкажемо по загальній сумі.

Заявка для швидкого підбору автомобіля

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі