Квадроцикли з США

Ціни на автомобілі та іншу техніку в країні досить високі, а асортимент залишає бажати кращого. Особливо коли мова заходить про квадроциклах, які не сильно поширені в країні.

Квадроцикл вважається чимось незвичайним, а в США - це поширений транспорт, так як дешевше, а маневреність вище, ніж у седана. Тому замовляти квадроцикли вигідно в Америці.

Це популярний засіб пересування варто в штатах не дорожче скутера. Купити квадроцикл з США за низькими цінами можна в компанії «Стар Транс Логістик». Скільки коштує техніка, можна дізнатися у менеджера по телефону, а також в розділі каталогу.

фото

Переваги квадроцикла з США

Квадроцикли на замовлення з США - це вигідне вкладення коштів. Техніка буде коштувати дешевше, ніж в Росії чи Білорусі, а якість буде вищою, так як американці дбайливо ставляться до транспорту. Квадроцикли - бюджетний транспорт в США, тому власники часто їх змінюють, продаючи практично нові моделі за низькою ціною.

 

Переваги покупки техніки з США:

  • висока якість;
  • широкий вибір;
  • низькі ціни;
  • відсутність ризиків.

При покупці квадроцикла з Америки важливо уважно поставитися до вибору компанії, яка візьметься за організаційні питання і оформлення документів. Купити якісну, перевірену техніку з гарантією можна через «Стар Транс Логістик».

 

Чому обирають нас


Ми супроводжуємо техніку, відстежуємо переміщення, беремо труднощі, включаючи розмитнення квадроцикла з США. У штатах є співробітники, які можуть на місці подивитися стан товару. Так ми отримуємо гарантію, що техніка буде справна і відповідає заявленим характеристикам.


Вигідні умови


У нас можна замовити нові квадроцикли з США і б \ у моделі. Терміни та умови чітко дотримуються, пригін організовується в Україні. Замовлення з доставкою можна оформити в Києві, Одесі, Харкові, Львові, Дніпрі та інших містах України. Відгуки наших клієнтів можна подивитися на сайті в спеціальному розділі.

Ви можете замовити квадроцикл з США найпопулярніших марок:

  • Polaris;
  • Kawasaki;
  • Yamaha;
  • Honda;
  • Renegade.

Вже більше 14 років ми надаємо послуги митного брокера та експедитора, організуємо доставку квадроциклів з США. Ми допоможемо з розмитненням, постановкою на облік, а також відправкою по містах.

Ви отримаєте якісні квадроцикли з Америки 2021 року на 20-30% дешевше. Розрахунок вартості можна отримати після консультації з менеджером і вибору моделі.

Заявка для швидкого підбору автомобіля

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі