Американський аукціон Копарт

Якщо ви хочете приганяти машину із США, придбати її можна на автомобільному аукціоні Копарт. Але при створенні нового аккаунта доводиться платити великі збори. Тому вигідніше звернутися до фірми, яка сама вирішить усі питання, пов'язані з придбанням авто з-за кордону. В цьому випадку купують через аккаунт компанії з історією, що істотно знижує вартість пригону.

Купити транспорт на аукціоні Копарт в США через «Старий Транс Логистик» можуть і дилери. Їм надається можливість скористатися нашим аккаунтом. Ми зробимо за них основну роботу, включаючи завезення і реєстрацію. Займемося растаможкой, експедицією, постановкою на облік. 

З нами ви заощадите на транспортуванні. Ми співпрацюємо з великими підприємствами, що перевозять вантажі із США. Це дає мінімальну ставку за фрахт. 

фото

Американський аукціон Копарт : особливості купівлі

Copart є лідером за об'ємом продажів. Причина популярності — доступна вартість авто. Транспорт виставляють на торги із-за заборгованості або ушкоджень, а тому багато моделей дешевші за тих, що представлені на ринку. Якщо збиток нанесений несуттєвий — транспорт виглядає як новий і готовий до експлуатації. Порядок викупу наступний:

  1. Створюють аккаунт, вносять свої дані і завантажують скан паспорти. Профіль активується після того, як перевірять інформацію. Другий варіант — купівля за допомогою транспортно-експедиторської організації. В цьому випадку чекати перевірки документів не треба (а при самостійній реєстрації вона займе декілька днів).

  2. Виставляють фільтри. Це треба для зручного пошуку, адже на Copart представлено більше 150 000 моделей. Але при такому асортименті складно вибрати щось конкретне, тому краще проконсультуватися з менеджером нашої компанії. Це безкоштовно. Просто подзвоніть по нашому номеру або напишіть повідомлення.

  3. Приєднуються до онлайн-аукціону. Розміщують ставку, стежать за ходом торгів і виграють лот. Професійні брокери з нашої команди знають, як правильно брати участь в торгах і викупляти авто за розумною ціною. Замовити послуги «Старий Транс Логистик» — означає заощадити гроші на купівлі машини мрії.

  4. Оплачують лот повністю і услід замовляють доставку. На цьому етапі визначається вартість пригону. Хочете дізнатися, в скільки обійдеться доставка? Ми допоможемо розрахувати ціну і пояснимо, як формується кошторис на того, що привіз конкретного авто.

 

Комплексні послуги Старий Транс Логистик : викупимо і доставимо авто з Америки з аукціону Copart 

Привеземо транспортний засіб з Копарта на майданчик посилача, звідти в порт і потім в Україну. Ми розмитнимо вантаж пройдемо сертифікацію і за вашого бажання поставимо на облік.

Клієнт самостійно вибирає тип перевезення, співвимірний з його бюджетом. У свою чергу ми підказуємо, який варіант доставки з Америки з аукціону Копарт дешевше.

 

Замовте машину з Америки 

Для зручності сайт розділений на категорії, уся інформація російською мовою. Тут можна вирахувати ціну того, що привіз на калькуляторі, а також упізнати повний перелік послуг. Тут же розміщені відгуки від клієнтів, які неодноразово зверталися до нас по допомогу.

Як купувати на Копарт через нашу фірму? Виберіть транспортний засіб. Ознайомтеся з прикладами в соц. мережах брокерської організації, щоб підібрати тип вантажоперевезення. Виникли питання? Подзвоніть по номеру, вказаному на головній сторінці.

Заявка для швидкого підбору автомобіля

Контакти

Адрес
65003, м.Одеса, вул. Черноморського Козацтва, 103
Телефони
Email
Соціальні мережі